10 tusen besøk

Da vi startet bloggen i slutten av mai var det i iveren over å ha kommet over mange gamle strikkeoppskrifter, samt den store interessen for strikking og andre hobbyer. Knappe to måneder etter har vi hatt over 10.000 besøk på bloggen, i skrivende stund 10.817. Det er helt fantastisk! Tusen takk for alle besøk og vi håper dere finner bloggen så inspirerende at dere tar turen innom igjen!

Vi har lovt ut en gratisoppskrift nå vi passerte 10.000, oppskriften er fra Sandnesgarn nr. 1038 S Linnerud:

 Håper du liker denne kofta, og at du kanskje vil strikke den!

 

Familieferie står for tur, ei hel uke sammen et annet sted enn på gården er luksus for mjølkebønder! Jeg tar med bomullsgarn og skal prøve meg på klutestrikk i ferien! Og en UFO blir også med på fjellet! Det er forresten meldt knallfint vær fra i morgen, så vi pakker badetøy, solkrem, shorts og redningsvester!

Ønsker dere en fortsatt god sommer! :-)

 

Jenny S.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellstrikk

Fjellstrikk

37, Tynset

Vi er "to søstre fra fjellet" som elsker å strikke. Gjennom interessen for strikking kom vi over endel gamle enkeltoppskrifter som vi nå samler på. Vi blogger om håndstrikk, maskinstrikk, strikkeoppskrifter og egen design med mer! fjellstrikk (krøllalfa) gmail.com PS. De gamle strikkeoppskriftene som vi har kjøpt deles ikke, verken ved kopier eller elektronisk på e-post. Vennligst respekter denne avgjørelsen.

Kategorier

Arkiv

hits