Sjørøver på tokt!

Denne lille karen stakk innom mens vi satt ute på terassen her en kveld.Siden datteren sin dukke fikk en søt sommerkjole, så måtte sønnen sin guttedukke også få noen nye klær. Etter en kikk i boka "Fantasifulle dukkeklær" ble vi enig om at guttedukka måtte få sjørøverklær. Eieren av dukka går av og til under navnet "Kaptein Sandertann" så klærne til dukken måtte få klær sånn at den lignet Pinky. Sander mener at Pinky ikke skal ha øyelapp, men det fikk han etter å ha vært på sjørøvertokt hos meg! Skautet mangler, men det får bli senere i sommer, innimellom mange male- og innredningsprosjekter.
Jeg likte ikke oppskriften så godt, å strikke ermene og genseren hver for seg er unødvendig når det er så lite, neste dukkegenser blir med raglandfelling. Genseren ble også veldig kort, så buksa måtte strikkes ekstra høy i livet. Neste dukkestrikkeprosjekt blir nok egendesign, å strikke etter dukkens mål er like enkelt som å strikke etter oppskrift. Men Sandertann ble fornøyd med sin lille hjelper Pinky!

Her er ett av tre maleprosjekter jeg har holdt på med de siste to ukene:


FØR - illustrasjonsbilde fra nett

En gammel furu tv-benk som vi fikk av svigers ble forvandlet til et lekekjøkken som ungene skal ha på "hytta". Jeg grunna med sperregrunn og mala to strøk med hvitt. Kjøkkenkrana fikk jeg av ei på jobb, oppvaskkumen er en dyreskål. Forhenget ble sydd og tegnet på med tekstiltusj og stekeplatene klippet jeg ut og limte på (det er en type film man kan lage veggord av).


ETTER - et lite og lyst lekekjøkken til å ha på terassen på hytta.

Uteplassen på hytta er under forvandling, den skal tilpasses norsk sommer på fjellet. Det som har vært en forblåst terasse som knapt har blitt brukt, skal bli til en liten vinterhage med vegger, tak og vinduer i front! Det er her jeg holder på med maling- og innredningsprosjekt. Bilder kommer nå alt er helt ferdig, forhåpentligvis i løpet av uka! :-)

Jenny S.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellstrikk

Fjellstrikk

37, Tynset

Vi er "to søstre fra fjellet" som elsker å strikke. Gjennom interessen for strikking kom vi over endel gamle enkeltoppskrifter som vi nå samler på. Vi blogger om håndstrikk, maskinstrikk, strikkeoppskrifter og egen design med mer! fjellstrikk (krøllalfa) gmail.com PS. De gamle strikkeoppskriftene som vi har kjøpt deles ikke, verken ved kopier eller elektronisk på e-post. Vennligst respekter denne avgjørelsen.

Kategorier

Arkiv

hits